Toegangsprijzen.

16 jaar en ouder   € 2,00

Abonnementen:

Gezinskaart                                      € 10,00
(man en/of vrouw en kinderen tot 18 jaar)

Persoonsgebondenkaart                     € 5,00

Donateur                                          € 2,50

Aan de kassa:

Gezinskaart                                       € 12,50     (inclusief € 2,50 inschrijfgeld)
(man en/of vrouw en kinderen tot 18 jaar)

Persoonsgebondenkaart                      € 7,50      (inclusief € 2,50 inschrijfgeld)

Lid worden van IJsclub “Bergum”?

Vraag via ijsclub-bergum@hotmail.com om een inschrijfformulier en we sturen u per mail een lidmaatschapsformulier toe. Nieuwe leden kunnen alleen per automatische incasso betalen.

Opzeggen van het lidmaatschap.

Eveneens via ijsclub-bergum@hotmail.com kunt u uw lidmaatschap van IJsclub “Bergum” beëindigen. U kunt ook schriftelijk bedanken door uw opzegging te sturen naar de secretaris p/a: Klompmakkersstrjitte 52, 9251 EJ  Burgum.

Adreswijziging graag doorgeven.

Als u verhuisd bent, stellen wij het zeer op prijs als u daarvan de ijsclub in kennis stelt. Dit bevordert de juiste bezorging van uw lidmaatschapskaart. Ook andere wijzigingen van uw lidmaatschap kunt u via ijsclub-bergum@hotmail.com doorgeven.

nnementen