Bezorging lidmaatschapskaarten afgerond.

De drie bezorgsters zijn klaar met het bezorgen van de lidmaatschapskaarten bij de leden. Als het goed is, heeft u dus het toegangsbewijs voor het seizoen 2022-2023 in de bus ontvangen samen met een begeleidende brief op oranje papier. Een aantal leden is verhuisd en heeft zijn/haar nieuwe adres nog niet doorgegeven. Dat kan de reden zijn van niet ontvangen van uw lidmaatschapskaart. Mocht dit zo zijn, geef dan alsnog uw adreswijziging door en de kaart wordt nabezorgd.

Kinderkaartjes. De benodigde kinderkaarten (tot 18 jaar) voor uw gezin zijn in het ijsbaangebouw af te halen op het moment dat we kunnen schaatsen.