Inning contributie seizoen 2022-2023.

Vorig jaar hadden we heel veel problemen met het overzetten van de bankpassen na de wisseling van penningmeester. Ook dit jaar was er veel gedoe rond het te vernieuwen incassocontract met de ABN bank. Na veel verwondering en ergernissen zijn de penningmeester en de ledenadministrateur er sinds begin september in geslaagd alles klaar te maken voor het incasseren van de contributie voor het komende seizoen 2022-2023.

Vandaag, zaterdag 1 oktober hebben we de bank opdracht gegeven om op vrijdag 7 oktober a.s. de contributie van uw IBAN-rekening af te schrijven. Zodra de penningmeester via zijn account z’n fiat heeft gegeven voor deze zogenaamde batch, hopen we dat alles naar wens verloopt.

Er zijn nog een paar leden, die op de ouderwetse manier (niet per incasso) betalen. Zij worden in de maand oktober per brief benaderd om de contributie zelf over te maken. De lidmaatschapskaarten voor de incassoleden worden ook rond die tijd bezorgd door een drietal vrijwilligers, die dit werk al jaren doen. Alvast weer hartelijk dank, Coba, Swany en Wies.

De laatste keer dat we konden schaatsen, op Tweede kerstdag 2021, bleken sommige leden de verkeerde kleur lidmaatschapskaart bij zich te hebben. Voor alle duidelijkheid: de witte lidmaatschapskaart van het vorige seizoen kan bij het oud papier. U ontvangt een nieuwe kaart met een andere kleur.