Schaatsen op Tweede Kerstdag, een fantastisch cadeau van de kerstman!

Wat een prachtige middag hebben we gehad op de Burgumer ijsbaan. Zo’n driehonderd leden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te schaatsen op een geweldige ijsvloer. Het was weer ouderwets gezellig! Zie ook bijgevoegde foto’s en video. Vanavond is de baan gesloten, om ook het bestuur de gelegenheid te geven kerst te vieren. En de weersvoorspellingen, ijzel en daardoor gladde wegen zijn hier ook debet aan. Gezien diezelfde weersvoorspellingen was de ijspret alleen voor vandaag. Morgen is de temperatuur al weer boven nul en de ijsbaan dus gesloten.

2 responses to “Schaatsen op Tweede Kerstdag, een fantastisch cadeau van de kerstman!”

  1. DT

    Het was echt genieten! Bedankt voor jullie inzet!

  2. Geert

    Top, bedankt! baan lag er super in👌

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.