Contributie 2021 – 2022 afgeschreven.

Maandag 4 oktober is de contributie voor het komende seizoen van uw bankrekening geïncasseerd. Helaas is de incasso niet bij iedereen gelukt, de bank geeft om diverse redenen aan dat de contributie bij een enkeling niet afgeschreven kon worden. Met de betreffende leden wordt contact gezocht om alsnog de contributie te kunnen innen.

Na het overlijden van penningmeester Koos Scherjon heeft de nieuwe penningmeester Rink Rienks, in samenwerking met de ledenadministrateur enorm veel werk gehad om bij de ABN voor elkaar te krijgen dat er nieuwe bankpassen voor de opvolger van Koos en de ledenadministrateur kwamen. Diverse telefoontjes, bezoek aan de bank in Leeuwarden, chatsessies met de bank, formulieren die alsnog ondertekend moesten worden opgestuurd, meerdere kastje naar de muur gesprekken maakten het erg spannend of de deadline van 1 oktober gehaald werd. Eén dag van te voren was eindelijk alles gereed om de incassobatch op te kunnen sturen naar de bank. Een zucht van verlichting bij de penningmeester en de ledenadministrateur!

Er zijn nog een paar leden, die op de ouderwetse manier betalen. Zij worden eind oktober, begin november aan de deur benaderd om de contributie contant te betalen. De lidmaatschapskaarten voor de incassoleden worden ook rond die tijd bezorgd door een drietal vrijwilligers, die dit werk al jaren doen. Alvast weer hartelijk dank, Coba, Swany en Wies.