Zondag 14 februari, Valentijnsdag, laatste mogelijkheid om te schaatsen.

Om morgen, zondag 14 februari, weer te starten met een mooie ijsvloer werd de grote baan vanaf 16.00 uur gesloten. Eerst borstelden de beide baanvegers met hun veegmachines de baan mooi schoon en daarna heeft de tractorchauffeur van Kraanverhuur en Grondverzet Harry de Boer de baan weer meerdere keren gesproeid. Met de komende nacht nog matige vorst voor de boeg moet er dan morgen weer een strakke ijsvloer liggen. Morgenmiddag om 14.00 uur komt volgens de voorspellingen de temperatuur rond het vriespunt en loopt daarna alleen maar op. Vanaf 10.00 uur is de baan weer open en kunt u nog een paar uurtjes schaatsplezier beleven, zolang de toestand van het ijs het toelaat. Genieten op Valentijnsdag van het winterweer!

Buurman & Buurman met hun veegmachines, klaar om de baan te borstelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.