Kinderbaan geopend vanaf nu! Graag hele bericht lezen.

It kin heve yn Burgum! De kinderbaan in Burgum is geopend, vanmiddag neemt het bestuur een besluit over de grote baan. Houd de website in de gaten. Het eerste tijdsblok is ingegaan om 10.00 uur. Voor de tijden van de overige blokken zie vorige berichten.

Voor een ieder: houd je aan de corona-maatregelen! Het gedrag van onze eigen leden is bepalend voor het open zijn van de baan. Volg aanwijzingen van bestuursleden op. Veel plezier op de Burgumer ijsbaan.

Er komen via de mail reacties binnen over het aanmelden en losse kaartverkoop. Voor het bericht over het aanmelden: lees het vorige bericht. Voor de overige maatregelen zie het bericht van 5 februari: De coronamaatregelen van de Veiligheidsregio Fryslân. Wij als ijsclub dienen ons aan die maatregelen te houden. Het is of open op de manier zoals we nu doen òf helemaal niet open! We begrijpen de teleurstelling van sommige mensen heel goed. We hadden het zelf ook liever anders gezien, maar helaas is het niet anders.