Grote baan vanaf 16.00 uur gesloten, kleine baan blijft open.

Net zoals gisteren is de zonnekracht al zo sterk, dat vooral de zuidelijke bocht steeds slechter wordt. De ijsmeester heeft dan ook besloten, dat de grote baan om 16.00 uur dicht gaat. Dan komen de baanvegers met de borstelmachines om de baan helemaal schoon te borstelen. Als zij klaar zijn, komt de grote trekker weer met de giertank om te sproeien. Morgen hebben we dan weer een perfecte baan, zodat de leden weer hun baantjes kunnen trekken. Overigens is er vanmorgen vroeg, om 05.00 uur!, ook al gesproeid. De kleine baan blijft gewoon geopend, ook daar goed ijs om lekker te schaatsen.

One response to “Grote baan vanaf 16.00 uur gesloten, kleine baan blijft open.”

  1. Hans Helmholt

    Jullie zijn kanjers om zo’n ijsvloertje neer te leggen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.