Wisseling van de wacht binnen het bestuur.

Afscheid bestuurslid Leo Bosma: Leo had al eerder aangegeven dat hij gezien zijn werk, zich niet meer volledig kon inzetten voor de ijsclub en daarom graag wilde stoppen als bestuurslid. Op vrijdagavond 18 december hebben de voorzitter en de secretaris op gepaste wijze Leo bedankt voor zijn 14-jarige inzet voor de ijsclub, Leo zat sinds 2006 in het bestuur. Wij hebben Leo verblijd met een slagersbon van Keurslager Veltman, kan hij maar lekker bbq’en.

Welkom nieuw bestuurslid Rink Rienks: het is gelukt om de vacature van Leo in te vullen. Wij hebben Rink Rienks mogen verwelkomen als nieuw bestuurslid van IJsclub “Bergum”. Een paar bestuursleden hebben op de laatste werkochtend al kennis kunnen maken met Rink. Rink, van harte welkom in het bestuur en op naar vele mooie jaren ijsplezier.