Jubileum-muts 150 jaar IJsclub “Bergum” voor leden gratis verkrijgbaar bij hoofdsponsor Plus Wolters!

Het bestuur van IJsclub Bergum wenst iedereen een goed en vooral gezond 2021 toe!
Wij hopen dat we dit winterseizoen nog mogen en kunnen schaatsen.
Op 29 december 2020 was ons 150-jarig jubileum. Vanwege de Covid-19 beperkingen hebben we dit niet met de leden kunnen vieren. Om dit toch niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, stellen wij een mooie jubileum ijsmuts ter beschikking aan alle leden. In samenwerking met onze hoofdsponsor PLUS Wolters is deze muts verkrijgbaar op vertoon van uw lidmaatschapskaart vanaf 11 januari t/m 6 februari 2021 bij de PLUS supermarkt in Burgum. Voor meer informatie zie onderstaande poster.