IJsclub “Bergum” bestaat 150 jaar!

Op 29 december 2020 bestaat IJsclub “Bergum” 150 jaar. Om stil te staan bij dit heugelijke feit heeft het bestuur in samenwerking met onze partner PLUS Wolters een mooie IJSMUTS, met het embleem van de ijsclub laten maken. Deze ijsmuts is in januari bij PLUS Wolters bij de service balie af te halen op vertoon van uw lidmaatschapskaart (de kaart wordt afgestempeld). Met een gezinskaart ontvangt u twee mutsen en met een persoonsgebonden kaart één muts. Houdt voor de exacte actie weken de FACEBOOK-pagina van PLUS Wolters en IJsclub “Bergum” in de gaten. Helaas zijn er door de corona maatregelen jammer genoeg geen andere jubileumactiviteiten mogelijk.