Activiteitenagenda augustus en september.

Dinsdag en donderdag 11 en 13 augustus organiseert Eddy van der Let van Echt-Outdoor Activiteiten sport en spel bezigheden met zo’n 96 kinderen.

BûtenGewoanFit van Tytsje Schievink houdt woensdag 19 augustus een informatie ochtend en avond in het gebouw van IJsclub Bergum. Iedereen is welkom om informatie te verkrijgen over Bûtengewoanfit. Wat is Bûtenfit (Bootcamp) en wat kan Bûtengewoanfit voor u betekenen op het gebied van voeding & sportadvies. Meer info op Facebook Bûtengewoanfit.

HC IJsleeuwen organiseert op 22 augustus op onze multifunctionele ijsbaan een sport- en spelmiddag voor hun pupillen met na afloop een barbecue. Het programma is van 13:30 uur tot 19:30 uur. De middag wordt begeleid door de pupillentrainers en vrijwilligers.

Zondag 13 september is er een openluchtdienst op het middenterrein en in het gebouw.

Donderdag 24 september is er een drive-in-bioscoop op het parkeerterrein bij de ijsbaan. Welke film er vertoond wordt, is nog niet bekend.