Zomeractiviteiten op ijsbaan Burgum.

Vanaf zondag 14 juni heeft HC IJsleeuwen de Burgumer ijsbaan ter beschikking voor skeelertrainingen voor pupillen en jeugd tot en met 18 jaar (leden van de IJsleeuwen). Elke zondag tot september 2020 van 09.30 – 11.00 uur is de ijsbaan dan niet open voor publiek/recreanten.

De loopgroep Hugo Veenker huurt elke donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur de ijsbaan voor looptrainingen. Tijdens deze trainingen is de baan niet open voor overigen. Dit duurt eveneens tot september.

Zondagmiddag 28 juni a.s. is de derde en voorlaatste keer van vier skate/skeelerclinics georganiseerd door Inline-Sport van Mark Uijttenboogaart. Ook tijdens de clinics is de baan niet geopend voor overig publiek.

In de week van 22 t/m 26 juni maakt CSG Liudger elke ochtend gebruik van het clubhuis van IJsclub “Bergum”. Dit als uitvalsbasis voor activiteiten in het Wetter- en Willepark.

Maandag en dinsdag 29 en 30 juni maakt basisschool “De Reinbôge” gebruik van het clubgebouw t.b.v. activiteiten voor de groepen 3.

Tijdens genoemde activiteiten is de ijsbaan niet vrij toegankelijk voor niet deelnemers!