Gevraagd: foto’s uit de oude doos i.v.m. jubileumjaar.

Dit jaar bestaat IJsclub “Bergum” 150 jaar, om precies te zijn: op 29 december 2020. In het kader van dit jubileum wil het bestuur van de ijsclub graag iets doen met foto’s uit een ver verleden en ook wel iets minder ver geleden. Van een vereniging die 150 jaar bestaat moeten toch wel foto’s te vinden zijn, die we kunnen gebruiken voor een collage in ons nieuwe clubhuis. Dus de doos met oude foto’s uit de kast en op zoek naar foto’s van ijsplezier op de Burgumer ijsbaan. Hopelijk zijn er ook nog kiekjes uit de tijd, dat de ijsbaan tussen de Markt en de huidige Oppedijk van Veenweg lag. Ongeveer op de plaats van de Kûpersstrjitte. We wachten met spanning alle reacties af. Foto’s kunnen digitaal verstuurd worden naar [email protected] of naar de secretaris p/a: Klompmakkersstrjitte 52, 9251 EJ Burgum. Originele exemplaren krijgt u vanzelfsprekend na gebruik terug.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.