Contributie seizoen ’19-’20

Vandaag, woensdag 2 oktober heeft de ledenadministrateur de bank opdracht gegeven om de contributie voor het komende seizoen 2019-2020 van uw IBAN rekening af te schrijven. Als alles goed verloopt, wordt het verschuldigde bedrag maandag 7 oktober overgeboekt naar de ijsclub. De penningmeester en de ledenadministrateur hebben nog behoorlijk veel werk gehad van de vele tientallen nieuwe leden die zich in de laatste winterperiode hebben ingeschreven. Niet alle gegevens waren op elk inschrijfformulier goed ingevuld en bij een aantal nieuwe leden moesten getallen achterhaald worden. Maar als het goed is, kan de ledenadministratie binnenkort de lidmaatschapskaarten gereed maken voor de bezorging. In november worden de kaarten bezorgd en in die maand worden ook de leden die nog steeds op de ouderwetse manier betalen, aan de deur verzocht hun bijdrage wederom te leveren.