Zowel kinder- als multifunctionele baan dichtgevroren. Sil’t heve?

De weersvoorspellingen zien er goed uit voor de schaatsliefhebbers, vannacht heeft het al flink gevroren en op de grote baan is 1 cm ijs gemeten. Dat is natuurlijk nog te weinig om te kunnen schaatsen, maar de voorspelde matige nachtvorsten beloven meer. Als het overdag dan ook nog blijft vriezen… Hopelijk blijft de voorspelde 5 cm sneeuw volgende week achterwege. Dat lijkt wel mooi, maar is voor een goede ijsvloer niet bevorderlijk.

Vanmorgen werd er om 08.00 uur 1 cm ijsdikte gemeten  door de ijsmeester.
Vanmorgen werd er om 08.00 uur 1 cm ijsdikte gemeten door de ijsmeester.

De afwerking van het clubgebouw schiet flink op, de kassa kan in elk geval open. Er is een prachtig meubel geplaatst, waar alle benodigdheden voor de kassier gemakkelijk kunnen worden opgeruimd. Zie foto.

Het plafond in de bestuurs- en ontvangstruimte is inmiddels met gipsplaten afgewerkt. Volgende week kan de schilder beginnen met plamuren en afplakken. Daarna wordt er een spacklaag aangebracht.

Het kassa gedeelte is klaar.
Met man en macht wordt er aan het plafond gewerkt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.