IJsbaan Burgum ook vanavond geopend.

De ijsmeester heeft in zijn onmetelijke wijsheid besloten, dat de ijsbaan vanavond geopend is. U kunt uw baantjes trekken tot 21.30 uur. Velen zijn u vandaag al voorgegaan. Tot vanmiddag 16.45 hadden zich al meer dan 20 nieuwe leden gemeld. Een topdag voor Burgum en de IJsclub “Bergum”, overal in het nieuws. Op details zijn er nog genoeg ‘leermomentjes’. Vooral de nieuwe situatie waaraan we nog niet gewend zijn, zal geëvalueerd worden.

3 responses to “IJsbaan Burgum ook vanavond geopend.”

1. Holwerda

Wat hebben de kids genoten vanmorgen tijdens de opening. Vanmiddag weer en ze hebben een prachtige schaatsdag met veel ijsplezier gehad. Medewerkers van de ijsclub hartelijk bedankt , door jullie inzet is dit mogelijk👍

2. J

Is de ijsbaan vanochtend (24 januari) ook open? Zo ja, vanaf hoelaat?