Verlichting nieuwe baan getest.

Donderdagavond 12 december heeft de secretaris de nieuwe verlichting rondom de multifunctionele- en kinderkrabbelbaan getest. Dit leverde sfeervolle plaatjes op zoals u op de foto’s kunt zien. Als we het groene gras in gedachten vervangen door sneeuw en het water op de baan door ijs krijgen we gewoon zin om te gaan schaatsen. De lichtopbrengst is zodanig groot, dat het circus op het parkeerterrein de lampen wel kon dimmen.

Panoramafoto multifunctionele ijsbaan en kinderijsbaan.

Panoramafoto multifunctionele ijsbaan en kinderijsbaan.

Richting zuidwesten gezien.

Richting zuidwesten gezien.

Richting oude ijsbaan gebouw.

Richting oude ijsbaan gebouw.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.