It kin heve, yn Sumar!

It giet oan! Vanmorgen hebben we van de voorzitter van ijsclub “De Bleense” van Sumar bericht gehad, dat de ijsbaan in Sumar vanaf 12.00 uur vandaag geopend is.

Sfeerbeeld van vanmiddag op De Bleense in Sumar.

Leden van IJsclub “Bergum” krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart toegang tot de Sumarder ijsbaan. Bij temperaturen op dit moment van -3°C en een snijdende ijskoude wind uit het noordoosten is goed warm aankleden aanbevolen. Veel schaatsplezier bij onze welwillende buurclub uit Sumar, waarvoor onze hartelijke dank.

Onze eigen kinderbaan heeft inmiddels een ijsvloer van 5 cm op de plaats waar maandag jl. nog een flink wak door de wind en vogels werd opengehouden. Hier zullen we nog een nachtje moeten wachten!

Een aantal schaatsers trotseerde de ijzig koude noordoostenwind op de ijsbaan van Sumar.