Schaatsers en aannemer zullen nog even moeten afwachten bij Burgumer ijsbaan.

Er ligt nog een groot wak open in de kinderbaan, eenden en meeuwen zwemmen nog (vrolijk?) rond.

Vanmiddag even bij de kinderbaan van de ijsbaan in Burgum gekeken. Eenden en meeuwen houden al zwemmend een groot wak open, en daardoor ligt de baan dus nog niet dicht. Het zal nog een aantal nachten flink moeten vriezen, voordat de ijzers uit het vet kunnen. Bovendien valt er op moment van schrijven sneeuw en dat bevordert de ijsaangroei niet.

Ook de aannemer zit in de wachtkamer, vanwege de vorst kan ook hij nog niet aan de slag met ons nieuwe clubgebouw. Hoewel er geen vorstverlet meer blijkt te bestaan, is er nog geen schep in de grond gegaan voor de fundering. Wat hem betreft kan het waarschijnlijk wel “lei wetter reine”.

“Vorstverlet” voor de aannemer van ons nieuwe clubgebouw.