Start van bouw nieuwe clubhuis eveneens uitgesteld.

De bouw van het nieuwe clubhuis ligt ook stil. De gemeente heeft de bouwcommissie van de ijsclub gevraagd, of het ook mogelijk is om openbare toiletten in het nieuwe gebouw op te nemen. De bouwcommissie heeft de gemeente gemeld, dat zij hier positief tegen overstaan. Maar de bouwcommissie wil eerst met de architect van het gebouw overleggen, het ontwerp van het gebouw zal aangepast moeten worden om de openbare toiletten in te passen. Vanzelfsprekend wil de bouwcommissie deze aanpassing door de aannemer laten doorrekenen. De bouwcommissie zal dan met de gemeente onderhandelen over de vergoeding van de meerkosten. Gevolg van dit alles is wel, dat het gebouw voor de komende winter niet klaar zal zijn.
Overigens zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij de bouw van ons nieuwe clubgebouw. Als er onder de ijsclub leden handige mensen zijn, die iets voor de ijsclub willen en kunnen doen, dan graag aanmelden bij bestuurslid Arnold Lourens (via ijsclub-bergum@hotmail.com).