Nije Daam levert Wetter- en Willepark volgende week op.

Volgende week levert aannemer De Nije Daam het aangelegde Wetter- en Willepark, met daarin onze vernieuwde ijsbaan, op. Daarna kunnen andere aannemers inschrijven op het asfalteren van de multifunctionele baan via de gemeente. Hopelijk kan dan aan het einde van de zomer of in de herfst het witte asfalt aangebracht worden. Wit vanwege de reflectie van de warmte, het schijnt zo’n 6 graden te schelen met de normale kleur van asfalt.

De plannen voor de realisatie van het nieuwe clubgebouw zijn helemaal rond, waarschijnlijk kan aannemer Nollebouw voor de zomervakantie al beginnen. Twee van bijgevoegde foto’s zijn genomen vanaf het dak van het Maxima Centrum en laten het beeld van eind mei ’17 zien.

Er komen inmiddels al vragen binnen bij het ijsclubbestuur over de invulling van het gebruik van het ijsbaanterrein met multifunctionele baan. Hiervoor verwijzen we een ieder naar de Stichting Wetter- en Willepark Burgum, e-mail: info@wetterenwillepark.nl.

Het nieuwe parkeerterrein voor het Wetter- en Willepark is klaar.

De multifunctionele baan is klaar voor de aanleg van het witte asfalt.

Vanuit het zuidwesten gezien met het nieuwe hekwerk er omheen.