Waarschuwing voor drijfzand in Burgumer ijsbaan.

Er wordt druk gewerkt aan de fundering van het nieuwe clubgebouw.

Stille getuige…

In opdracht van De Nije Daam wordt er momenteel druk gewerkt aan de Burgumer ijsbaan. Grote bulten modder op de door regenwater doordrenkte baan, maken een waarschuwing voor drijfzand noodzakelijk. Pompen proberen de baan zo droog mogelijk te krijgen. Ook de plaats waar ons toekomstig clubgebouw komt te staan is volop in aanleg, de fundering van zand wordt aangebracht. Als stille getuige van dit alles, ligt er nog een kapotte lamp van één van de middenberm lichtmasten. Alsof hij met een knipoog wil zeggen: bewaar het verleden in herinneringen en kijk vooruit naar de prachtige nieuwe ijsbaan in wording.

Piketpalen geven de grens aan van de fundering van het clubhuis.

Grote bulten modder liggen klaar voor de ophoging van de ijsbaan.

Pompen worden ingezet om de baan zo droog mogelijk te houden.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.