Bestuurswisseling; vacature voorzitter m/v.

Tijdens de 147e Algemene Ledenvergadering op vrijdag 25 november jl. stond het punt Bestuursverkiezing en verdeling van de bestuursfuncties op de agenda. Aftredend waren de heren L. Bosma, K. Scherjon en S.E. Adema. De eerste twee werden herkozen, de heer Adema was niet herkiesbaar en dus uittredend. Voorzitter dhr. J. Paulusma gaf aan, om motiverende redenen, de functie van voorzitter niet langer te willen behartigen. Hij neemt de functie van dhr. Adema in het bestuur over en zorgt tevens voor de ledenadministratie en het websitebeheer. Voor de vrijkomende functie van voorzitter zoeken we dus een nieuwe man/vrouw. Aangezien er de komende tijd wel belangrijke beslissingen voor en door de IJsclub “Bergum” zullen moeten worden genomen, neemt bestuurslid Provily de voorzitterstaken ad interim waar.