Gratis schaatsen voor alle leden in de Elfstedenhal op 16 maart 2016.

Op uitnodiging van de Bond van IJsclubs van de KNSB Friesland, waarvan IJsclub “Bergum” lid is, wordt aan alle leden van onze ijsclub op woensdag 16 maart een gratis ijspretmiddag aangeboden in de Elfstedenhal te Leeuwarden. U kunt deze middag tussen 16:00 uur en 18:00 uur kostenvrij komen schaatsen op deze prachtige nieuwe ijsbaan. Ook kunnen onze leden ter plaatse deelnemen aan een clinic. Deelnemers kunnen zich in de voorhal melden o.v.v. IJsclub “Bergum”, waarna de entree verder zal worden georganiseerd. Er is geen begeleiding vanuit onze ijsclub bij, voor vervoer dient u zelf te zorgen. De organisatie ligt bij de Bond van IJsclubs.