Jeugdleden IJsclub “Bergum” gratis met de bus naar de Elfstedenhal in Leeuwarden.

Het ziet er naar uit dat ook deze winter op de Burgumer ijsbaan niet geschaatst kan worden. Als ijsclub willen we toch graag, dat de jeugd dit seizoen kan schaatsen. Daarom heeft het bestuur van IJsclub “Bergum” in samenwerking met de Elfstedenhal in Leeuwarden op donderdagochtend 3 maart a.s. (in de voorjaarsvakantie) bijna twee uren ijs gereserveerd voor onze jeugdleden. Van 10.15 tot 12.00 uur is de baan in de nieuwe ijshal open. De ijsclub betaalt de entree en de bus! De ijsbaan is dan ook open voor ander publiek.

Uitsluitend jeugdleden van de ijsclub* kunnen zich hiervoor aanmelden middels een formulier dat vanaf woensdag 17 februari op de drie basisscholen wordt uitgereikt. Deze actie is bestemd voor de kinderen uit de groepen 5 t/m 8, maximum leeftijd is 12 jaar. Op het aanmeldformulier staat vermeld waar u de strookjes in kunt leveren. Mocht u geen formulier ontvangen via uw kind, dan kunt u d.m.v. een bericht op de contactpagina digitaal een formulier opgestuurd krijgen. Opgave tot uiterlijk donderdag 25 februari a.s. om 19.00 uur! Dit om de Elfstedenhal tijdig te informeren met hoeveel leden we komen. In de IJshal zijn evt. schaatsen te huur voor € 5,50 op eigen kosten. Handschoenen en muts zijn tijdens het schaatsen verplicht in de ijshal!

Op vertoon van de gezinslidmaatschapskaart seizoen 2015/2016 stappen de kinderen om 9.35 uur in de bus. De bus vertrekt vanaf de ijsbaan in Burgum. Vanaf 10.15 uur gaan we lekker schaatsen, we verwachten dat de kinderen zelfstandig hun schaatsen kunnen onderbinden. Om 12.00 zit onze tijd erop en stoppen we met schaatsen. Na afloop verzamelen we ons weer bij de bus, die tussen 12.30 en 12.45 uur weer in Burgum bij de ijsbaan zal arriveren.

Een ieder gaat geheel op eigen risico mee. IJsclub “Bergum” erkent geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel en voor schade aan en/of verlies van eigendommen. Het bestuur is niet verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen, we willen er voor iedereen een leuke, plezierige schaatsochtend van maken.

* Jeugdleden zijn kinderen van wie de ouders een gezinslidmaatschapskaart seizoen 2015-2016 hebben.