We zijn er klaar voor!

IJsclub “Bergum” is er klaar voor, laat Koning Winter maar komen. Liefst met mooi helder vriezend weer, zodat we een prachtige laag zwart ijs krijgen. Voor de sfeer nog een beetje sneeuw, maar niet te veel. We weten wel hoe we het willen hebben…

De baan is gemaaid en het maaisel afgevoerd. Het terras is wederom van onkruid ontdaan. De inlaat heeft weer miljoenen liters water op de baan doen stromen. Dat water kan nu tot rust komen en wachten op de overgang van vloeibaar naar hard. De schuifmachines zijn gechecked en evt. onderhouden. De vlaggenmasten worden binnenkort geplaatst. De lidmaatschapskaarten zijn bezorgd bij de leden. Voor degenen die niet thuis waren en/of de kaart niet hebben ontvangen, zaterdag 12 december a.s. houdt het bestuur van 11.00 – 12.00 zitting in het oude ijsbaanhokje. Tegen contante betaling kan dan de kaart opgehaald worden.

Vanavond op de Algemene Ledenvergadering kunt u middels een praatplaat kennis nemen van het eerste voorontwerp van ons nieuwe clubgebouw. Ja, gebouw! We kunnen het dan echt geen hokje meer noemen. U bent als lid van harte welkom!