Jeugdleden IJsclub “Bergum” gratis met de bus naar de IJshal in Leeuwarden!

Het ziet er naar uit dat ook deze winter op de Burgumer ijsbaan niet geschaatst kan worden. Als ijsclub willen we toch graag, dat de jeugd dit seizoen kan schaatsen. Daarom heeft het bestuur van IJsclub “Bergum” in samenwerking met de IJshal in Leeuwarden op vrijdagochtend 27 februari a.s. (in de voorjaarsvakantie) twee uren ijs gereserveerd voor onze jeugdleden. Van 9.00 tot 11.00 uur is de baan speciaal open voor de ijsclubs die gereserveerd hebben. De ijsbaan is dan niet open voor ander publiek. De ijsclub betaalt de entree en de bus!

Uitsluitend jeugdleden van de ijsclub* kunnen zich hiervoor aanmelden middels een formulier dat vanaf maandag 16 februari op de drie basisscholen wordt uitgereikt. Deze actie is bestemd voor de kinderen uit de groepen 5 t/m 8.  Op het aanmeldformulier staat vermeld waar u de strookjes in kunt leveren. Mocht u geen formulier ontvangen via uw kind, dan kunt u d.m.v. een bericht op de contactpagina digitaal een formulier opgestuurd krijgen. Opgave tot uiterlijk donderdag 19 februari a.s. om 19.00 uur! Dit om de IJshal tijdig te informeren met hoeveel leden we komen. In de IJshal zijn evt. schaatsen te huur voor € 2,- op eigen kosten. Handschoenen en muts zijn verplicht tijdens het schaatsen in de ijshal!

Op vertoon van de gezinslidmaatschapskaart seizoen 2014/2015 stappen de kinderen om 8.15 uur in de bus. De bus vertrekt vanaf de ijsbaan in Burgum. Vanaf 9.00 uur gaan we lekker schaatsen, we verwachten dat de kinderen zelfstandig hun schaatsen kunnen onderbinden. Om 11.00 zit onze tijd erop en stoppen we met schaatsen. Na afloop verzamelen we ons weer bij de bus, die tegen 12.00 uur weer in Burgum bij de ijsbaan zal arriveren.

Een ieder gaat geheel op eigen risico mee. IJsclub “Bergum” erkent geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel en schade aan en/of verlies van eigendommen. Het bestuur is niet verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen. We willen er een leuke, plezierige schaatsochtend van maken.

* Jeugdleden zijn kinderen wiens ouders een gezinslidmaatschapskaart seizoen ’14-’15 hebben.