Bijna 50 kinderen gaan naar de IJshal in Leeuwarden.

Hoewel de aanmeldingen langzaam op gang kwamen, na een paar dagen hadden we nog maar dertien strookjes binnen, stond de teller gisteravond op 46 kinderen. Inmiddels zijn er nog drie aanmeldingen geweest, zodat we nu op 49 staan. Samen met 4 begeleiders/bestuursleden (gekleed in de bekende blauwe IJsclub “Bergum” jas) gaan ze vrijdagochtend met de bus naar de IJshal in Leeuwarden om daar heerlijk te schaatsen.

De bus vertrekt om kwart over acht! Wees dus op tijd aanwezig bij de ijsbaan in Burgum. Vergeet niet de lidmaatschapskaart van je ouders mee te nemen, dat is onze controle. Het dragen van een muts en handschoenen zijn verplicht tijdens het schaatsen in de hal! De entree in de hal en de bus worden betaald door de ijsclub. Je hoeft dus geen geld mee te nemen, tenzij je in de kantine zelf iets wil kopen. Je kunt ook zelf drinken en iets te eten meenemen, je bent tenslotte twee uren bezig met sporten.

Om 11.00 uur zit onze tijd er op. Dan binden we de schaatsen weer af, en verzamelen we met zijn allen weer bij de bus. Zo tegen 12.00 uur zijn we weer terug in Burgum.

We maken er samen een prachtige schaatsochtend van!