Ferieningsdei Gewest Fryslân.

Op zaterdag 29 november 2014 wordt op Thialf te Heerenveen een gewestelijke Ferieningsdei georganiseerd met als thema: “Ambitie door samenwerking”. Deze ferieningsdei, waar geen kosten aan zijn verbonden, is bedoeld voor alle kaderleden van ijsclubs en schaats-trainingsgroepen op het gebied van langebaan, marathon, shorttrack, inline skaten, kunstrijden, schoonrijden en jeugdschaatsen dat wil zeggen voor bestuursleden, trainers, begeleiders, juryleden etc. Tijdstip: 13.00-16.30 uur.

Op zaterdag 29 november bent u vanaf 13.00 uur van harte welkom op de kunstijsbaan Thialf te Heerenveen. Om 13.30 uur zal de voorzitter van Gewest Fryslân Eelke Lok de Ferieningsdei “Ambitie door samenwerking” openen waarna in diverse subgroepen aantrekkelijke workshops zullen worden gegeven.