Bezorging lidmaatschapskaarten komende seizoen.

De ledenadministrateur is druk bezig om de lidmaatschapskaarten voor het komende seizoen klaar te maken. Binnenkort komen de bezorgers langs om de leden hun kaart thuis te bezorgen. Diegenen die automatisch betalen ontvangen hun kaart met een begeleidende brief. Leden die nog op de ouderwetse manier betalen, contant aan de deur, wordt gevraagd gepast te betalen.

Tijdens de incassoproblemen van de laatste drie seizoenen zijn er een aantal leden geweest, die de contributie (om wat voor reden dan ook) terug hebben laten storten op hun rekening. Wij vinden dat jammer, omdat hiermee hun lidmaatschap komt te vervallen. Zij ontvangen dan ook geen nieuwe lidmaatschapskaart.