Incasso perikelen nog niet voorbij! De laatste afschrijving is gedeeltelijk afgekeurd door de bank.

De incasso die we hadden ingepland voor maart (zie vorig bericht) is slechts gedeeltelijk gelukt. Alleen degenen die in de winter van 2012 – 2013 lid zijn geworden werden geaccepteerd door de bank. Alle incasso’s van leden die voor de tweede of derde keer dienden te betalen werden door de ABN afgekeurd. De reden hiervan schijnt een technische te zijn, maar is voor het bestuur volstrekt onduidelijk. Binnenkort  wagen we de zoveelste poging en proberen we opnieuw de contributie van 2012 – 2013 van uw rekening te incasseren. Het valt niet mee om tegenwoordig penningmeester en hulp-penningmeester te zijn. We doen ons best en rekenen op uw begrip, het ligt echt niet aan ons. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.