Contributie 2013 – 2014 wordt binnenkort geïnd.

De incasso opdrachten voor de afschrijving van het net afgelopen seizoen zijn vandaag (11 maart ’14) verstuurd naar de bank. Rond 17 en 18 maart a.s. wordt de contributie voor 2013 – 2014 van uw bankrekening afgeschreven. Dan zijn  we eindelijk volledig bij met de contributiebetalingen van de afgelopen drie seizoenen.

Helaas was het voor ons als ijsclub een winter van niks. Eén van de zachtste winters (volgens sommige deskundigen) van de laatste driehonderd jaar, zorgde ervoor dat we deze winter in het geheel niet hebben kunnen schaatsen op natuurijs. Eind januari 2014 lag de baan bijna dicht op een groot, door meeuwen opgehouden wak na. Dat was de enige speldenprik van Koning Winter. Op 1 maart is de pomp aangezet om de baan weer leeg te krijgen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.