Eindelijk! Automatische incasso geslaagd.

Na heel veel problemen te hebben ondervonden met de instellingen en uitvoeringen van de automatische incasso’s is het de penningmeester en de voorzitter eindelijk gelukt een zogenaamde ‘batch’ naar de bank te versturen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 29 november is hier uitgebreid over gesproken en uitleg gegeven over deze perikelen.

Op 2 december jl. werd de contributie afgeschreven van het seizoen 2012 – 2013, het vorige seizoen dus. In individuele gevallen waren er nog wel problemen, vooral met voormalige Friesland Bank rekeningnummers. Eind december 2013 wordt de contributie van het seizoen 2011 – 2012 afgeschreven, deze ‘batch’ is inmiddels ook naar de bank verstuurd. In de brief die alle automatisch betalende leden bij hun lidmaatschapskaart voor het huidige seizoen hebben ontvangen, kon u nadere uitleg over deze trage gang van zaken lezen. Tenslotte bent u lid geweest in die beide seizoenen, u hebt zelfs beide jaren kunnen schaatsen!

Eind januari / begin februari 2014 zal dan de contributie van het huidige seizoen worden afgeschreven, zodat we dan weer helemaal bij zijn.