Voorbereidingen nieuwe schaatsseizoen volop in gang.

Nadat enkele bestuursleden een paar weken geleden de toevoer naar de afvoerput hebben vrijgemaakt van modder, planten etc. kon de ijsbaan zo droog mogelijk worden gepompt. Hoezo zult u zeggen, het water moet er toch op? Voor het maaien van de baan is het echter noodzakelijk, dat de baan zo weinig mogelijk water bevat. Maandag 4 november kon de baan gemaaid worden door de speciale maaimachines van firma De Vries uit Cornjum. Het maaisel werd afgevoerd door vrachtwagens van C. van den Adel. Momenteel staat de inlaat wagenwijd open om het water vanuit het kanaal op de baan te laten stromen.

Ook de ledenadministratie werkt op volle toeren. De enkele tientallen leden die nog op de ouderwetse manier betalen hebben inmiddels allemaal bezoek gehad van de bezorgster. Ook de leden die via de automatische incasso betalen hebben hun lidmaatschapskaart al ontvangen of kunnen die binnenkort tegemoet zien. Voor deze leden geldt, dat ze de begeleidende brief indachtig dienen te lezen i.v.m. het verloop van het incasseren van de contributie. Voor alle wijzigingen in uw lidmaatschap kunt u via het contactformulier elders op deze site contact opnemen met het bestuur.