It kin net!

We schrijven 9 maart 2013 en nog steeds is de winter niet voorbij. Er wordt wederom sneeuw en matige vorst voorspeld voor dit weekend en de rest van de week. Het bestuur was zaterdag bijeen om de boel op te ruimen, doch heeft deze opruimmiddag op uitdrukkelijk verzoek van de ijsmeester een week uitgesteld. IJsmeester Auke de Boer was zo optimistisch dat hij zijn schaatsen alvast aantrok in een poging om een eerste peiling te doen. Het zou waarschijnlijk voor het eerst in het 143 jarig bestaan van IJsclub “Bergum” mogelijk kunnen zijn om in maart te schaatsen! En dat na de lenteachtige dagen begin maart, de winter duurt wel heel erg lang dit keer. Begin december 2012 vroor het al en nu halverwege maart is het nog steeds winter. Zou wel jammer zijn voor de ijsclubs die hun baan al leeg hebben laten lopen…

De ijsmeester is er helemaal klaar voor op 9 maart 2013. Het is echter nog te vroeg

De ijsmeester is er helemaal klaar voor op 9 maart 2013. Het is echter nog te vroeg.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.