Zondag 20 januari zijn we gewoon open.

Vanmorgen om 10.00 uur was de eerste schaatser al weer ter plekke om de gladde ijzers onder te binden. Om 12.00 uur hadden 64 mensen de kassa gepasseerd. De meesten bleven niet erg lang, de temperatuur was – 4° C en de harde wind maakte het verblijf op de baan niet echt aangenaam. Vanmiddag en vanavond bent u natuurlijk ook nog welkom. Kleedt u warm aan en blijf in beweging!

2 responses to “Zondag 20 januari zijn we gewoon open.”

  1. roni

    het was heerlijk om te schaatsen als je idd maar bezig bleef. hebben er ruim 2 uur geschaatst . jammer van de scheuren maar dat is niet anders mebi vanavond vullen met water zodat ze minder worden ?
    tis super mooi ijs verder ! goed werk ijsclub burgum !

  2. Els

    De jeugd hat der noch net genôch fan en is hjir oan it brainstormen: Models on iis, Disco on iis, Dancing on iis, DJ on iis, Rollators on iis, Fakkels on iis, Clinic on iis, Romance on iis, Baanwedstriden on iis, Stokriden on iis, Estafette on iis, Hockey on iis …. Machtich moai riden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.