Woensdag ook ’s middags en ’s avonds open.

Na de zeer gezellige dag gisteren, ’s middags veel drukte tijdens het schoolschaatsen van ’t Partoer, zijn we vandaag gewoon weer open. Foto´s van dit festijn vindt u onder deze link naar ´t Partoer. Vanmiddag krijgen we de cliënten van Talant op bezoek, het bestuur wenst hen ook alvast veel ijs- en schaatsplezier. Bij de koek-en-zopie is het bij tijd en wijle zo druk, dat de temperatuur van de poeiermolke soms niet hoog genoeg is. Zeg het gerust als de chocomelk lauw of koud is en je krijgt een warme chocomelk! De baanvegers hebben met de schuivers de baan inmiddels sneeuwvrij gemaakt en zijn nu aan het borstelen om de baan nog mooier te maken. Hulde voor de mensen die in de vrieskou zo’n beetje de hele dag met machines en handschuivers voor uw plezier bezig zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.