We zijn nog steeds open, zowel vanmiddag als vanavond!

Gisteren is er  de hele dag gewerkt om de baan voor zover mogelijk sneeuwvrij te maken. Overdag was het vrijwel onbegonnen werk door de vele sneeuw die bleef vallen. Toch zijn de schuivers erin geslaagd een flinke baan te maken. Vandaag gaan ze verder met het prepareren van de baan. Dat de kwaliteit van het ijs niet meer die van het afgelopen weekend is, is inherent aan de sneeuwval. Sneeuw is niet bevorderlijk voor de ijskwaliteit! De meeste mensen hebben hier wel begrip voor.

Een groot succes mogen we wel de schaatsvierdaagse noemen. Ruim 120 kinderen hebben inmiddels een stempelkaart afgehaald en hebben hun eerste dagstempel binnen. Wat een plezier en daar doen we het voor als ijsclubbestuur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.