Ondanks de sneeuw: ijsbaan maandag open.

Na de sneeuwjacht van de afgelopen nacht en ochtend zijn de baanvegers met de schuifmachines druk bezig om de baan zo goed mogelijk sneeuwvrij te maken. Volgens de mannen hebben ze daarbij vooreerst geen hulp nodig, ze hebben liever ruim baan voor de machines. Mochten er schuivers nodig zijn, dan kunt u dat z.s.m. lezen op deze site. Er ligt een flinke laag sneeuw op de baan en dat viel ons toch wat tegen. We hadden verwacht dat de harde wind de meeste sneeuw wel weg zou blazen, maar dat is slechts op enkele plekken het geval. De baan is echter gewoon open vandaag, maar we hebben een stuk minder ruimte om te schaatsen dan de vorige dagen. Het Liudger houdt de gymlessen op de ijsbaan en de basisscholen komen alle drie ook langs deze week.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.