IJsbaan vanmiddag weer open. Vierdaagse. Wedstrijd.

Het bestuur heeft vanochtend besloten om de ijsbaan vanmiddag vanaf 13.00 uur weer te openen. Sommige plekken op de baan zijn afgezet met lint, maar verder ligt er zo’n 8 cm ijs. Nog een kledingadvies voor vandaag: door de harde zuidoosten wind voelt het ijzig koud aan op de baan, kleedt u dus goed aan.

Schaatsvierdaagse. Vanaf maandag kunnen jeugdleden een stempelkaart ophalen bij het ijsbaanhokje voor de schaatsvierdaagse die we komende week houden. Op de kaart moeten 4 stempels verzameld worden, per dag één stempel (vergelijkbaar met de wandelvierdaagse). Vrijdagavond 25 januari is de laatste mogelijkheid om een stempel te halen. De beloning aan het eind van de week is een mooie medaille. Voor jeugdleden (op vertoon van kinderkaart voorzien van je naam) zijn er geen kosten aan verbonden, kinderen die geen lid zijn betalen de normale entreeprijs per dag en mogen dan ook meedoen. Dinsdagavond is de laatste mogelijkheid om een stempelkaart op te halen, omdat ze anders niet aan de vier dagen schaatsen toekomen. Het bestuur wenst de jeugdleden alvast veel schaatsplezier!

Kortebaan schaatswedstrijd voor jeugdleden vanaf groep 5 tot en met groep 8. Zaterdagmorgen 26 januari a.s. om 10.00 uur heeft het bestuur een kortebaan wedstrijd uitgeschreven. Het betreft net als vorig jaar in februari een gemengde wedstrijd, jongens en meisjes door elkaar geloot. Deelname is mogelijk voor kinderen in de categorieën basisschool groep 5/6 en basisschool groep 7/8. Per categorie kunnen er 16 deelnemers meedoen. Inschrijven is uitsluitend mogelijk vanaf maandag 21 januari in het ijsbaanhokje op vertoon van de kinderkaart voorzien van naam.

De geplande activiteiten zijn natuurlijk ijs en weder dienende.

One response to “IJsbaan vanmiddag weer open. Vierdaagse. Wedstrijd.”