IJsbaan Burgum zondag 27 januari gesloten.

De sneeuw van zaterdagmiddag en de langzaam oplopende temperatuur tot boven 0° C (zaterdagavond om 21.45 + 0,2° C) hebben het ijs geen goed gedaan. Toch waren er zaterdagavond nog 93 schaatsers op de baan, zij hebben nog kunnen genieten. Vanaf zondag is de baan van Burgum nl. gesloten. De temperaturen worden alleen maar hoger en er wordt neerslag voorspeld in de vorm van regen en ijzel. Hierdoor komt er een einde aan een periode van negen dagen ijs- en schaatsplezier. De winter is echter nog niet voorbij, februari komt ook nog. Hoewel de voorspelde temperaturen van zo’n 10° C aan het eind van deze week niet echt ten goede komen aan het ijs.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.