Wellicht ten overvloede: Kinderkaartjes!

Vorige maand zijn  de lidmaatschapskaarten bezorgd bij alle leden. De leden die automatisch betalen hebben alleen hun gezins- of persoonsgebonden kaart ontvangen. Zoals vorig seizoen tijdens de overgang naar incasso al vermeld en ook dit jaar per bijgesloten brief bij de lidmaatschapskaart gecommuniceerd, kunnen de bijbehorende kinderkaarten bij de eerste gelegenheid om te schaatsen opgehaald worden uit het ijsbaanhokje. Dit op vertoon van de gezinslidmaatschapskaart!

Op dit moment, zaterdag 22 december 2012 is er voorlopig echter geen sprake van schaatsweer. Typisch weer voor de donkere dagen voor kerst als het geen winterweer is: mistig, vochtig, regenachtig en waterkoud weer. Laten we voor ons als schaatsliefhebbers hopen op betere tijden: strakblauwe vriesluchten, berijpte bomen en een prachtige ijsvloer!