Extra maaibeurt uitgevoerd.

Vorige week donderdag heeft de firma Bijlsma uit Gytsjerk een noodzakelijke extra maaibeurt uitgevoerd met een maaiboot. Bij het maaien mids oktober stond er nog zoveel water in de baan, dat een gedeelte van het gras plat ging liggen door de zware machines en daardoor werd het niet gemaaid. Hier en daar kwam dit gras weer boven en dat zou bij een ijsvloer grote problemen opleveren aangezien het midden in de baan zat. Deze extra maaibeurt zat al in de planning, gelukkig kon Bijlsma voor de winter deze opdracht nog uitvoeren.

Onder de dakgoten is verlichting aangebracht, zodat bezoekers als de lichtmasten uit gaan nog rustig hun schaatsen kunnen afbinden bij het terras. In het hokje is de verlichting boven de kassa ook verbeterd. Tevens is de voorraad vloerbedekking flink aangevuld, die was na vier opeenvolgende schaatswinters helemaal op.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.