143e Algemene Ledenvergadering vrijdag 30 november 2012.

Traditioneel houdt de IJsclub Bergum op de laatste vrijdag van de maand november haar Algemene Ledenvergadering in de bovenzaal van café-restaurant ‘t Roodhert te Burgum. Het bestuur heeft de nodige werkzaamheden en reparaties aan de ijsbaan verricht en is klaar voor de komende winter. Het water is reeds in oktober ingelaten op de baan, koning Winter is welkom. Naast de gebruikelijke agendapunten van een ledenvergadering staat er een interessant punt op de werklijst, namelijk de plannen van de gemeente met het park, ijsbaan en omgeving, het zogenoemde Waterfront Burgum. Bij de bestuursverkiezing zijn de heren L. Koopman, W.J. Veenstra en L.G.W. Westerhof aftredend. Alleen laatstgenoemde stelt zich herkiesbaar. Kandidaat bestuursleden zijn dhr. B. van der Weg en dhr. A. Lourens. Na afloop is er het eveneens traditionele bakjebiljarten en kaarten (indien voldoende deelname). Alle leden worden bij deze uitgenodigd de ledenvergadering  op 30 november a.s. bij te wonen.