Het nieuwe seizoen komt eraan!

Hoewel u het niet zou zeggen als u de ijsbaan momenteel aanschouwt, de noordzijde is een grote chaos i.v.m. de aanleg van nieuwe riolering, zit het nieuwe seizoen er toch aan te komen. We hopen dat de werkzaamheden voor 1 november klaar zijn, zodat we de voorbereidingen voor de winter kunnen beginnen. De schaatsbond stuurde ons alvast enige informatie die we u niet willen onthouden.

In het verleden konden leden via de ijsclub kaarten kopen voor de grote schaatstoernooien. Dit heeft de KNSB gewijzigd, u kunt uw kaarten voor de toernooien zoals hieronder vermeld aanschaffen via de website schaatsen.nl of via de ticketbox bij Primera. het gaat om de volgende evenementen:  • KPN NK Afstanden 9 t/m 11 november Thialf Heerenveen, • Essent ISU World Cup 16 t/m 18 november Thialf Heerenveen, • KPN NK Allround 29 en 30 december Thialf Heerenveen,  • KPN NK Sprint 5 en 6 januari Kardinge Groningen.