Sneeuw bederft ijspret in Burgum niet.

Vrijdag 3 februari 2012. Wat een sneeuw viel er vannacht en vanmorgen, minstens 10 cm. Toen we om 13.00 bij de baan kwamen was het één grote witte vlakte. Maar vele vrijwilligers en leden die graag wilden schaatsen hebben ons geholpen om de baan zo goed mogelijk sneeuwvrij te krijgen, waarna we onze baantjes weer konden trekken. Toen de machines op het ijs kwamen ging het sneeuwruimen nog sneller en beter. Echt een compliment voor bestuursleden, vrijwilligers en leden die mee hebben geholpen, grote klasse! Gisteravond was het al enorm druk, meer dan 525 schaatsers passeerden de kassa. Maar ook vanmiddag waren er ruim 400 personen die de schaatsen even hebben ondergebonden. Zolang we geen tegenbericht op onze website plaatsen zijn we geopend, voor de openingstijden zie elders op de site. Iedereen nog veel schaatsplezier toegewenst.

One response to “Sneeuw bederft ijspret in Burgum niet.”

1. fam Heidstra, Burgum

Wat ligt de ijsbaan er prachtig bij dit jaar. Alle lof voor alle vrijwilligers die het schaatsen weer geweldig maken. Super.