Prachtige foto’s.

De ondergaande zon zet de Burgumer ijsbaan in een prachtig licht.

We hebben een heleboel foto’s binnengekregen, hartelijk dank hiervoor. De mailbox stroomde een aantal keren over, zo druk was het. Enkele foto’s willen we u niet onthouden en plaatsen we bij dit bericht. Andere foto’s staan onder FOTOALBUM bij seizoen 2011 – 2012. De eerste is de zonsondergang ’s middags rond 17.15 uur, die de Burgumer ijsbaan in een prachtig licht zet.

De tweede foto is van twee vrienden voor het leven, die geknield toeschouwer zijn bij de kortebaan wedstrijd. Wopke en Patrick gaan zo op in het volgen van de strijd, dat ze vergeten om zelf te schaatsen.

Deze twee neefjes genieten van de spanning van de wedstrijd.

One response to “Prachtige foto’s.”

1. lydia

Oeps…dat zijn Wopke en Rienk……..andere neefje van Wopke. Patrick staat elders op de site. De drie neefjes staan dus allen wel op de ijsbaansite.