Elfstedentocht gaat in Burgum wel door.

Net gehoord op de persconferentie dat de zestiende  Elfstedentocht niet doorgaat (voorlopig?). Bijna alle Burgumer scholen maken deze week gebruik van de ijsbaan. Ze organiseren oa. een Elfstedentocht en die gaat bij ons gewoon door, we hebben prachtig zwart ijs van minimaal 15 cm dik. Het Liudger geeft de gymlessen nu in de vorm van schaatslessen. De Reinbôge was maandagmiddag te gast en Talant kwam dinsdagmiddag op bezoek. Donderdagmiddag is De Arke aan de beurt en last but not least, ’t Partoer bezet vrijdagochtend de baan met spelletjes voor de groepen 1 t/m 4 en korte baanwedstrijden voor de groepen 5 t/m 8. De jeugd geniet dus met volle teugen van deze prachtige schaatswinter.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.