Laatste leden ook over de incassostreep?

Na de bezorgronde van de lidmaatschapskaarten, de mogelijkheid om de kaart op te halen uit het ijsbaanhokje en de mogelijkheid om de kaart via de website op te vragen doet het bestuur een laatste poging om een aantal leden over de finishlijn te krijgen. De leden die hun kaart nog niet hebben ontvangen, omdat ze van bovenstaande drie mogelijkheden geen gebruik hebben gemaakt, ontvangen één dezer dagen nogmaals een brief van de ijsclub met het verzoek om het bijgevoegde lidmaatschapsformulier zelf in te leveren bij de voorzitter of de secretaris (hun adressen staan op de brief). We hopen, dat deze leden op deze wijze hun lidmaatschap willen verlengen. We wijzen erop, dat hernieuwd inschrijven extra kosten met zich meebrengt en alleen nog maar via automatische incasso kan.